De kookboeken liggen in de winkel! Koop ze hier

Melissa 1

Melissa

Projectmanager De Kookhoek

Wat is je lievelingsgerecht om te bereiden? 

Nog niet zo lang geleden was het antwoord hierop: ik kan net een ei bakken. Maar ik begin koken steeds leuker te vinden en het gaat, gelukkig voor mijn tafelgenoten, steeds beter. Voor mij geldt wel het motto: hoe makkelijker, hoe beter. Deze wraps met kikkererwten en feta zijn heerlijk.

Wat is je lievelingseten?

Pasta, pasta en pasta. Alle soorten, maten, sauzen en recepten. Maar mijn favoriet blijft toch penne met pikante tomatensaus, verschillende groenten, cherrytomaatjes, mozzarella en kip. Vergeet ook de sambal niet als je van pittig eten houdt. Heel makkelijk om te maken en héél lekker!

Hoe ziet je ideale keuken eruit?

Mijn ideale keuken is een grote open keuken en een houten tafel met comfortabele stoelen waar je uren in kan zitten en natafelen. Het liefst met openslaande deuren naar de tuin zodat met mooi weer het zonnetje naar binnen schijnt. Ook ideaal: een Quooker. Nooit meer met die waterkoker aan de gang!