De kookboeken liggen in de winkel! Koop ze hier

Kookfilmpjes

Hier vind je alle kookfilmpjes van De Kookhoek. Van de filmpjes bij de boekenserie Koken met Kinderen tot Anouk die in Italië pizza maakt. Ook leer je hier meer over de ingredienten die in al deze recepten voorkomen in Snap je hap. Of zorg je dat je geen eten meer verspild met Red de Restjes.

Kook je mee? Veel kookplezier!
Video 1

KOKEN MET KINDEREN

De Kookhoek lanceert de eerste twee kookboeken met Clavis Uitgeverij: ‘Koken met Kinderen: Lekker veggie’ en ‘Koken met Kinderen: Van over de hele wereld’. Bij de recepten uit het boek horen kookfilmpjes. Hierin zie je Anouk en Marije de recepten uit de boeken maken, en leer je meer over de ingrediënten die er gebruikt worden. En, heb je de Print en Bak & Print en Kook recepten al gedownload? Deze mag je gratis uitproberen. Leuk en lekker!

Snap je hap

In Snap je hap leer je alles over de ingrediënten in jouw favoriete recepten en waar deze vandaan komen. Hoe wordt yoghurt gemaakt? Waar komt bloem vandaan? En hoe groeit een appel? De Kookhoek legt het je uit.

Hoe maak je pizza?

In deze zomerse videoserie maakt Anouk de allerlekkerste pizza’s in het land waar ze vandaan komen: Italië! We beginnen helemaal vanaf het begin. Want wie heeft de pizza bedacht? Hoe maak je pizzadeeg en hoe werkt een echte Italiaanse pizza-oven? Daarna is het tijd om te gaan beleggen en bakken. Welke pizza is jouw favoriet? 

Hoe maak je ijsjes?

In deze zomerse videoserie maakt Anouk de allerlekkerste ijsjes. Na al het spelen in de warme zon kunnen we wel wat afkoeling gebruiken. Zeker met de watermeloenijsjes koel je lekker af. Heel simpel om te maken! Maar wel even geduld, ze moeten nog in de vriezer. Succes met maken! 

Red de restjes

In Red de Restjes redt Marije de restjes van de prullenbak. Deze ingredienten hoef je niet weg te gooien, je kan er hele lekkere recepten van maken. Benieuwd hoe? Kijk hier!