De kookboeken liggen in de winkel! Koop ze hier

Video

Op deze pagina vind je alle Kookhoek-video’s. Kijk naar Anouk die de lekkerste pizza’s en ijsjes maakt in het land van de liefde: Italië. Leer over de ingrediënten waar je mee kookt en zorg dat je daarna een spreekbeurt kan houden over waar ze vandaan komen. Ook leuk: De Clavis serie waar presentatrice Anouk samen met een kookfan de keuken in gaat om de lekkerste recepten te maken.
Veel kijkplezier!

Video 1

Snap je hap

In Snap je hap leer je alles over de ingrediënten in jouw favoriete recepten en waar deze vandaan komen. Hoe wordt yoghurt gemaakt? Waar ontstond de eerste burger? En hoe groeit een appel? De Kookhoek legt het je uit.

Hoe maak je pizza?

In deze zomerse videoserie maakt Anouk de allerlekkerste pizza’s in het land waar ze vandaan komen: Italië! We beginnen helemaal vanaf het begin. Want wie heeft de pizza bedacht? Hoe maak je pizzadeeg en hoe werkt een echte Italiaanse pizza-oven? Daarna is het tijd om te gaan beleggen en bakken. Welke pizza is jouw favoriet? 

Hoe maak je ijsjes?

In deze zomerse videoserie maakt Anouk de allerlekkerste ijsjes. Na al het spelen in de warme zon kunnen we wel wat afkoeling gebruiken. Zeker met de watermeloenijsjes koel je lekker af. Heel simpel om te maken! Maar wel even geduld, ze moeten nog in de vriezer. Succes met maken!