De kookboeken liggen in de winkel! Koop ze hier

Bionda 1

Bionda 

Partnermanager De Kookhoek

1. Wat is je lievelingsgerecht om te bereiden?

Ik ben niet zo’n keukenprinses omdat ik daar te weinig geduld voor heb. Mijn lievelingsgerechten om zelf te maken zijn dan ook allemaal: makkelijk en snel! Wat altijd zo klaar is, is pasta carbonara. Met daarin: eieren, pancetta, slagroom en natuurlijk parmezaanse kaas (voor het groen voeg ik soms ook courgette toe). Ook lekker voor erbij: watermeloen salade met zwarte olijven en feta.

2. Wat is je lievelingseten?

Lasagne van Jamie Oliver, met pompoen, ansjovis, buikspek en heel veel kaas.

3. Hoe ziet je ideale keuken eruit?

Mijn ideale keuken is een eetkeuken: met een grote tafel, een kookeiland en een grote oven. Gezellig en uitnodigend en waar je eigenlijk nooit uit hoeft. Oja, en natuurlijk een goed espressoautomaat.