De kookboeken liggen in de winkel! Koop ze hier

Anouk 1

Anouk

Co-Founder De Kookhoek

  1. Wat is je lievelingsgerecht om te bereiden?

Ik ben gek op bakken, dus het liefst sta ik zoveel mogelijk in de keuken om de heerlijkste taarten of koekjes te bakken. Zo maak in in de herfst regelmatig gevulde speculaas. Heerlijk is die geur van de speculaaskruiden als het in de oven staat!

  1. Wat is je lievelingseten?

Mijn lievelingseten is toch wel spinazietaart met appelmoes. Het smaakt op zijn best als het bladerdeeg en de appelmoes zelf zijn gemaakt. 

  1. Hoe ziet je ideale keuken eruit?

Een keuken met kookeiland met groot aanrechtblad, zodat ik ruimte heb om de lekkerste gerechten te bereiden. Een stoomoven is ook wel echt ideaal voor bakken en als ik dan toch een wensenlijstje mag doorgeven, dan ook graag een vaatwasser! En natuurlijk een KitchenAid op je aanrechtblad; een pareltje voor in de keuken.