De kookboeken liggen in de winkel! Koop ze hier

Aftellen naar Kerst met De Kookhoek

[um_bookmarks_button]

Kerst

Het is feest in De Kookhoek! De lichtjes schitteren in de kerstboom, we maken de lekkerste Sinterklaassnacks en strepen de dagen af op de adventskalender. Kerst komt steeds dichterbij! Om december te vieren komt er elke dag iets leuks online. Vanaf 1 december plaatsen we kookvideo’s, recepten, quizzen, feestelijke Ingrediënten van de week en nog veel meer. Bij december horen natuurlijk ook cadeautjes. Daar hebben we zeker voor gezorgd. Maak je klaar voor de allerleukste en lekkerste winacties! 

Aftellen naar Kerst

De decembermaand zal er dit jaar iets anders uitzien. Ook Anouk en Marije vieren de feestdagen allebei in hun eigen huis! Op afstand maken ze de lekkerste Sinterklaasrecepten, duiken ze de keuken in om een Kerstdiner te maken voor hun huisgenoten en wisselen ze digitaal cadeautjes uit. Hoe vier jij de feestdagen dit jaar?

Vergeet niet aan je opa, buurvrouw, vriendjes en moeder te vertellen dat De Kookhoek aftelt naar Kerst. De komende maand geeft DKH namelijk leuke tips om kerst thuis te vieren. Bijvoorbeeld lootjes trekken bij het kerstdiner. Zo vieren we de feestdagen digitaal, maar toch samen in De Kookhoek! 

Wil je meedoen aan de winacties, meer video’s zien, meer leren over verschillende ingrediënten en quizjes spelen? Volg ons dan op Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn en TikTok.