De kookboeken liggen in de winkel! Koop ze hier

WAT KOOK IK VANDAAG?

Gerechten
Moeilijkheid
Tijd
Thema
Zoeken

Kookboeken in de winkels: Koken met Kinderen

De Kookhoek lanceert de eerste twee kookboeken met Clavis Uitgeverij: ‘Koken met Kinderen: Lekker veggie’ en ‘Koken met Kinderen: Van over de hele wereld’. Bij de recepten uit het boek horen kookfilmpjes. Hierin zie je Anouk en Marije de recepten uit de boeken maken, en leer je meer over de ingrediënten die er gebruikt worden. Leuk en lekker!
Home 2 (Jasper) 11

Lekker Veggie

Van ontbijtmuffins tot regenboogwraps, van platbroodpizza tot bosfruitcrumble en van chocoladewafels tot minifrittata’s.

In dit boek gebruiken we allerlei groente, fruit en andere plantaardige ingrediënten: lekker veggie! Je vindt dus geen vlees en vis, maar een heleboel andere lekkere ingrediënten. Kook je mee? Koop het boek hier.

Home 2 (Jasper) 12

VAN OVER DE HELE WERELD

Van gadogado tot kanelbullar,
van fish-and-chips tot paella,
en van kaiserschmarrn tot bakabana.

De recepten in dit boek worden gemaakt van ingrediënten uit eigen land, maar bijvoorbeeld ook uit Puerto Rico, Zuid-Afrika of China. Van over de hele wereld dus! In dit boek reizen we de hele wereld over.
Ga je mee? Koop het boek
hier.

Kijk de kookfilmpjes bij de kookboeken

Ben je benieuwd welke lekkere recepten in de Koken met Kinderen boekenserie staan? Anouk en Marije maken er een aantal voor je. Stap voor stap laten ze zien hoe je de recepten uit ‘Lekker veggie’ en ‘Van over de hele wereld’ moet maken en geven je leuke tips. Plus, we geven je een cadeautje. Download gratis de Print en Bak & Print en Kook recepten en print ze uit.

SNAP JE HAP

 

 

 

In Snap je hap leer je alles over de ingrediënten in jouw favoriete recepten en waar deze vandaan komen. Waar komt bloem vandaan? Hoe wordt yoghurt gemaakt? En hoe groeit een appel? De Kookhoek legt het je uit.

Red de Restjes!

In Red de Restjes redt Marije de restjes van de prullenbak. Deze ingredienten hoef je niet weg te gooien, je kan er hele lekkere recepten van maken. Benieuwd hoe? Kijk hier!

Seizoenskalender 2021

Home 2 (Jasper) 22

Wanneer is andijvie in het seizoen in welke maand kan je het beste aardbeien eten? Deze kalender helpt je een handje. Hierop kan je vinden welke groenten en fruit in het seizoen zijn. Dat is lekkerder, je kan het langer bewaren en omdat ze in de buurt groeien, is het nog duurzamer ook!

Het is zomer!

Deze zomer vind je allemaal zomerse kookfilmpjes in De Kookhoek. Van filmpjes bij de boekenserie Koken met Kinderen tot het maken van pizza en ijsjes. Kook je mee?

DE KOOKHOEK

Samen koken, ontdekken en eten

De Kookhoek is een platform over eten en koken voor kinderen. De Kookhoek maakt kookvideo’s en kookboeken voor jong en oud. Kinderen én hun ouders, zus, vriend, tante of meester duiken samen de keuken in om de lekkerste recepten te maken.

In De Kookhoek leer je niet alleen hoe je recepten kunt maken, maar ook waar je eten vandaan komt. Want hoe groeit een appel, waar vind je bloemkool en hoe wordt kaas gemaakt? We gaan samen koken, ontdekken en eten!

Mijn Kookhoek

In Mijn Kookhoek ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het platform. Je kan je favoriete video’s opslaan, lijstjes maken en je aanmelden voor het Kookhoek-panel.

Als je lid bent van het Kookhoek-panel heb jij een vinger in de pap bij het ontwikkelen van ons platform. Wat dat inhoudt? We sturen je enquêtes, je mag al je ideeën met ons delen (heb je bijvoorbeeld een leuk idee voor een video?). Je past ook perfect in ons panel als je het leuk vindt als wij formats en concepten met je testen, je de recepten uit onze toekomstige kookboeken als eerste wil uitproberen, of als je eten gewoon erg lekker vindt. En natuurlijk ligt er af en toe een cadeautje op je deurmat. Enthousiast? Meld je aan via info@dekookhoek.com